Skip to main content

UVTerra GALA 2023. UVT for life! Prima ediție a evenimentului prin care comunitatea academică din UVT celebrează parteneriatele de succes

Aflată la prima ediție, Gala UVTerra 2023 a fost dedicată reușitelor comune realizate în acest an, proiectelor de succes pe care comunitatea academică din UVT le-a dezvoltat alături de partenerii strategici din comunitate, instituții și organizații din mediul socio-economic, acolo unde își construiesc și își dezvoltă carierele mulți dintre absolvenții UVT, din mai multe generații.

Apartenența la comunitatea UVT a celor ce sunt azi lideri de companii și organizații partenere a facilitat realizarea proiectelor de termen lung și dezvoltarea ideilor practice, benefice atât studenților de astăzi, cât și foștilor studenți ai UVT, în dezvoltarea carierelor lor.

CITEŞTE ŞI: Emil Hurezeanu și Neculai Constantin Munteanu, la Filarmonica Banatul Timișoara!

La finalul anului 2023, Gala UVTerra, o primă ediție a acestui eveniment al comunitatății de alumni UVT, a contribuit la recunoașterea meritelor colaboratorilor UVT din mediul socio-economic, prin acordarea a șapte premii de excelență pentru anul 2023.

Laureații premiilor de excelență ale Galei UVTerra 2023 sunt:

Grupul Partenerilor Strategici GPS-UVT – Adrian Bădescu – președinte al Grupului Partenerilor Strategici GPS-UVT,

Banca Comercială Română – Anca Flueraș – Area Retail Manager BCR, Alumna a UVT,

Eviden – Octavian Stancu – Head of Cybersecurity Services – GDC Eviden,

Flex – Alexander Klein – General Manager & VP Operations Flex,

Nokia – Elena Ciocan, Mobile Networks BTS OAM VP at Nokia, Alumna a UVT,

Linde Gaz – Florentina Hornea, manager HR Linde Gaz,

CTP – Aurel Cîrstea, business development manager CTP.

Faptul că partenerii sunt lângă noi, că absolvenții din mai multe generații sunt aici, ne oferă convingera și încredera că ceea ce facem este foarte bine. În acest an, unul excepțional, am propus Timișoarei să luminăm orașul care este Capitală Europeană a Culturii prin minți luminate. Am invitat cinci laureați ai premiilor Nobel, fapt fără precedent chiar la nivel național, dar și minți strălucite ale lumii, filosofi, scriitori, oameni de știință de pe toate continentele. Prin ceea ce am făcut, am încercat să aducem plus valoare pentru comunitatea locală, tocmai pentru că UVT este o agoră, o universitate fără ziduri, în spiritul său, așa cum ne place să spunem, care aduce o valoare masivă comunității din care face parte. De aceea sunt convins că sunteți și dumneavoastră alături de noi, ca parteneri, pentru că știți că împreună aducem plus valoare comunității„, a spus rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Invitații prezenți la Gala UVTerra 2023, dar și toți cei care sunt alături de comunitatea UVT cu mințile și cu inimile, ca absolvenți din diferite generații, sunt așteptați să se înscrie în comunitatea de alumni UVT pe site-ul specializat și destinat coumunicării online în acestă comunitate, mediu online unde sunt actualizate toate informațiile legate de oportunitățile de carieră și evenimentele specializate destinate absolvenților, utilizănd formularul de înscriere disponibil la adresa uvterra.uvt.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.