Skip to main content

USR Timişoara cere demisia lui Adrian Lulciuc, după ce acesta a pierdut procesul cu ANI în dosarul măştilor medicale pe care le-a vândut în pandemie

Reprezentanţii USR Timişoara cer conducerii PNL să îl demită pe Adrian Lulciuc, care a pierdut, în primă instanţă, procesul cu Agenţia Naţională de Integritate.

Inspectorii ANI îl declaraseră pe Lulciuc incompatibil, după ce firma lui a vândut către Aquatim şi SDM, societăţi aflate în subordinea Consiliuluii Local din care face parte, măşti medicale.

Liberalul a atacat în instanţă decizia ANI, însă magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara i-au dat o sentinţă nefavorabilă.

“Este o rușine pentru PNL că menține în fruntea sa un politician care a profitat de funcția de consilier local pentru îmbogățirea propriei firme(…) Lulciuc nu este un caz izolat. Ìn ultimii ani mai mulți lideri PNL au făcut coadă la DNA. Penelistul Nicolae Bitea, fostul director STPT, a profitat de poziția sa pentru a comanda măști de la firma consilierul local PNL Adrian Lulciuc, iar nota de plată a fost suportată de Societatea de Transport Public Timișoara. Între timp, Bitea a fost deja trimis în judecată de DNA pentru un alt caz de corupție, în care este acuzat și deputatul Cosmin Șandru. Un alt caz de corupție este cel al lui Florin Răvășilă, membru PNL și fost șef peste Patrimoniul Timisoarei, în mandatul lui Nicolae Robu. Acesta este trimis în judecată, în stare de libertate, pentru fapte de corupţie, în afaceri cu cimitire”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.