Skip to main content

USR Timişoara cere demisia lui Adrian Lulciuc, după ce acesta a pierdut procesul cu ANI în dosarul măştilor medicale pe care le-a vândut în pandemie

Reprezentanţii USR Timişoara cer conducerii PNL să îl demită pe Adrian Lulciuc, care a pierdut, în primă instanţă, procesul cu Agenţia Naţională de Integritate.

Inspectorii ANI îl declaraseră pe Lulciuc incompatibil, după ce firma lui a vândut către Aquatim şi SDM, societăţi aflate în subordinea Consiliuluii Local din care face parte, măşti medicale.

Liberalul a atacat în instanţă decizia ANI, însă magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara i-au dat o sentinţă nefavorabilă.

“Este o rușine pentru PNL că menține în fruntea sa un politician care a profitat de funcția de consilier local pentru îmbogățirea propriei firme(…) Lulciuc nu este un caz izolat. Ìn ultimii ani mai mulți lideri PNL au făcut coadă la DNA. Penelistul Nicolae Bitea, fostul director STPT, a profitat de poziția sa pentru a comanda măști de la firma consilierul local PNL Adrian Lulciuc, iar nota de plată a fost suportată de Societatea de Transport Public Timișoara. Între timp, Bitea a fost deja trimis în judecată de DNA pentru un alt caz de corupție, în care este acuzat și deputatul Cosmin Șandru. Un alt caz de corupție este cel al lui Florin Răvășilă, membru PNL și fost șef peste Patrimoniul Timisoarei, în mandatul lui Nicolae Robu. Acesta este trimis în judecată, în stare de libertate, pentru fapte de corupţie, în afaceri cu cimitire”, se arată într-un comunicat de presă transmis de USR Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.