USR Timiș scârțâie din toate încheieturile! Fritz îl schimbă pe Olajos, iar acesta rupe din grupul consilierilor județeni

USR Timiș a anunțat schimbarea din funcția de lider de grup în cadrul Consiliului Județean Timiș, a lui Raul Olajos cu Vlad Șendroiu.

Raul Olajos a criticat aspru în ultima perioadă modul în care este condusă filiala județeană a USR de către Dominic Fritz, dar a avut și o serie de reproșuri la adresa vicepreședintelui Consiliului Județean, Cristian Moș.

Drept urmare era de așteptat să fie înlocuit din funcția de lider de grup cu un USR-ist docil.

O persoană foarte organizată cu care îmi face o adevărată plăcere să lucrez încă din 2016, de la începuturile USR Timiș, când Vlad a luat pe umerii lui partea organizatorică a filialei, deși era cel mai tânăr membru al acesteia”, spune vicepreședintele CJT, Cristian Moș, despre Vlad Șendroiu, noul lider de grup al consilierilor județeni USR.

Vlad Șendroiu are 26 de ani, este inginer software, absolvent al Universității Politehnica din Timișoara și membru fondator al USR Timiș, fiind implicat încă de la început în campania „Fără penali în funcții publice”.

Misiunea lui Șendroiu se anunță a fi una dificilă, în contextul în care numărul nemulțumiților din USR este tot mai mare, inclusiv în rândul consilierilor județeni. În jurul lui Raul Olajos s-au coalizat Dănuț Tamaș, Bianca Luca și Alexandru Caplat.

Cei patru au părăsit locurile destinate USR-iștilor, mutându-se în altă parte a sălii de plen.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.