Skip to main content

Urmează dubla doi a seriei SCM Timișoara VS CSM Petrolul Ploiești! Meciul de baschet se va disputa acasă

Meciul al doilea al seriei SCM Timișoara – CSM Petrolul Ploiești se joacă în această săptămână.

Partida va avea loc mâine, de la ora 19:00, la sala Constantin Jude și vine la două zile după prima, jucată la Arad.

Marți, Timișoara a învins cu 72-65 și a făcut 1-0 în seria „cel mai bun din cinci meciuri”. Alb-violeții și-au securizat victoria în ultimul sfert, la capătul unui meci echilibrat.

„Eu, sincer să fiu, și dacă era 0-1, nu 1-0 ca acum, spuneam aceeași lucru. Că se joacă încă destul de multe meciuri și trebuie să uităm cât de repede rezultatul primei partide. Să ne întorcem la antrenamente și să vedem ce putem îmbunătăți. Cu siguranță, trebuie să păstrăm intensitatea din apărare și să lucrăm un pic la precizia aruncărilor. Nu putem să schimbăm foarte multe în acest sens la singurul antrenament rămas, dar poate faptul că vom juca în sală noastră  o să însemne ceva. Poate nu, nu știu. Atâtea zile de pauză nu știu ce vor însemna, dar în orice caz, aici în Arad am găsit cât de cât niște parametri buni de joc și eu cred că diferența s-a făcut la intensitate în apărare”, a spus Dragan Petricevic, antrenor principal SCM Timișoara.

Partida de joi va fi arbitrată de un cuplu format din Laurentiu Grigoraș, Dragoș Barbu, Matei Bănică.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.