Skip to main content

Urmărire ca în filme, la Timișoara! Un tânăr de 21 de ani, fără permis, a gonit pe străzile din oraș cu poliția pe urmele lui

Polițiștii, în urmărirea unei mașini care nu a oprit la semnale agenților. Totul s-a petrecut seara trecută în zona de sud a Timișoarei.

Polițiștii au încercat să oprească un autoturism în trafic pentru un control de rutină, însă tânărul care se afla la volan a ignorat semnalele polițiștilor și a gonit mai departe.

Un echipaj de poliție a pornit imediat pe urmele mașinii, iar după aproximativ doi kilometri au reușit să oprească autoturismul.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul mașinii, nu avea permis de conducere.

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autovehicul pe Calea Șagului din Timișoara, însă acesta nu s-a conformat, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. După 2 km s-a reușit oprirea autovehiculului pe Calea Șagului la intersecție cu bulevardul Dâmbovița. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Timiș.

Tânărul va fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.