Skip to main content

Un tânăr ghanez, disperat după ce și-a uitat rucsacul în care avea actele și banii într-un ”Bolt”! Cum l-a recuperat?

Polițiștii timișoreni au fost sesizați astăzi, de un tânăr ghanez, care și-a uitat rucsacul într-un „Bolt”.

Acesta avea în ghiozdan actele personale și o sumă considerabilă de bani. Oamenii legii au început imediat cercetările și în scurt timp au dat de șoferul cu pricina, pe care l-au contactat telefonic, iar la scurt timp acesta s-a prezentat la sediul Poliției, unde a lăsat rucsacul.

La data de 01.03.2023, la sediul Secţiei 4 Poliție Urbană Timișoara s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, care a sesizat faptul că în dimineața aceleași zile și-a uitat un rucsac în care avea actele personale și o sumă considerabilă de bani, într-un autovehicul de transport persoane „Bolt””, transmite IPJ Timiș.

Șoferul nu observase rucsacul tânărului, decât în momentul în care a fost contactat de Poliție. Acesta a predat imediat tânărului, rucsacul cu toate bunurile.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.