Skip to main content

Un tânăr ghanez, disperat după ce și-a uitat rucsacul în care avea actele și banii într-un ”Bolt”! Cum l-a recuperat?

Polițiștii timișoreni au fost sesizați astăzi, de un tânăr ghanez, care și-a uitat rucsacul într-un „Bolt”.

Acesta avea în ghiozdan actele personale și o sumă considerabilă de bani. Oamenii legii au început imediat cercetările și în scurt timp au dat de șoferul cu pricina, pe care l-au contactat telefonic, iar la scurt timp acesta s-a prezentat la sediul Poliției, unde a lăsat rucsacul.

La data de 01.03.2023, la sediul Secţiei 4 Poliție Urbană Timișoara s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cetățean străin, care a sesizat faptul că în dimineața aceleași zile și-a uitat un rucsac în care avea actele personale și o sumă considerabilă de bani, într-un autovehicul de transport persoane „Bolt””, transmite IPJ Timiș.

Șoferul nu observase rucsacul tânărului, decât în momentul în care a fost contactat de Poliție. Acesta a predat imediat tânărului, rucsacul cu toate bunurile.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.