Skip to main content

Un tânăr din Caraş-Severin a venit la Timişoara în interes de serviciu, iar la scurt timp nimeni nu a mai putut să dea de el! Familia e disperată şi cere ajutor tuturor

Un tânăr de 35 de ani din Anina a dispărut de câteva zile, după ce a venit la Timişoara în interes de serviciu.

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin îl caută pe bărbatul de 35 de ani, care a plecat vineri, 10 februarie, de la domiciliul din orașul Anina și până în prezent nu a revenit.

În cursul zilei de sâmbătă, polițiști de la Poliția din Anina au fost sesizați de către tatăl bărbatului care a plecat în ziua de vineri, la ora 08.00, spre municipiul Reșița, la o ședință de lucru, urmând să plece ulterior în municipiul Timișoara, în interes de serviciu.

BUSA NICOLAE IOAN a vorbit la telefon ultima dată când familia în ziua de vineri, în jurul orei 22.00, acesta spunându-le că se află încă în Timișoara.

Bărbatul a plecat cu autoturismul personal, de culoare gri, cu numărul CS-88-BUS.

Semnalmente: 1,73 metri înalțime, greutate 65-70 kg, ochi căprui, păr șaten.

La momentul plecării bărbatul purta o geacă neagră de piele, pantaloni de blugi de culoare albastră, pantofi sport de culoare neagră și o căciulă de culoare albastră.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.