Skip to main content

Un tânăr de 19 ani a furat bijuterii din aur și telefoane mobile, de peste 70.000 de mii de lei!

Un tânăr de 19 ani a fost arestat de polițiști, după ce a jefuit o bijuterie și un magazin de telefoane mobile, de unde a furat obiecte în valoare de peste 76.000 de lei,

Tânărul este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Conform anchetatorilor, se pare că acesta a spart mai multe magazine din zona centrală a Oradiei.

Din cercetări a reieșit faptul că miercuri, 25 ianuarie, în jurul orei 04.10, tânărul a pătruns prin efracție într-o societate comercială din zona centrală a orașului, de unde a furat 15 lănțișoare din aur, de diferite gramaje, 15 inele din aur, de diferite gramaje și o brățară din aur, bijuterii în greutate totală de 200 de grame. Prejudiciul cauzat este estimat la 54.000 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, ar fi încercat să intre tot prin efracție, în incinta unui alt magazin de bijuterii, tot din centrul municipiului Oradea, însă nu a reușit.

Totodată, acesta este bănuit de polițiștii orădeni că, la 30 decembrie 2022, în jurul orei 04.00, a intrat prin efracție în punctul de lucru al unei societăți comerciale din centrul orașului, de unde a furat patru telefoane mobile și două machete de telefoane mobile, cauzând un prejudiciu estimat la 22.080 de lei.

După ce a fost prins, polițiștii orădeni au recuperat doar aproximativ 120 de grame de bijuterii din aur.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe tânărul de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Bihor.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.