Skip to main content

Un șofer drogat a furat o mașină, a lovit un bărbat și a fugit de la locul accidentului! Urmărire ca în filme, pentru capturarea lui

Un apel la 112 i-a mobilizat pe polițiștii din Timișoara, pentru capturarea unui individ care a furat o mașină.

S-a întâmplat la ora 16:30, pe Bulevardul Sudului, unde autoturismul era parcat, cu cheile în contact și cu portbagajul deschis.

Un individ a profitat de asta, a urcat la volan și a demarat în trombă, moment în care a fost observat de angajatul unei pizzerii din zonă.

CITEȘTE ȘI: Unic în România! Platforma care te învaţă cum să implementezi cu succes, proiecte europene

Acesta a încercat să îl oprească pe hoț, însă bărbatul a dat cu mașina peste el în încercarea de a scăpa.

Șeful victimei a sunat imediat la 112, iar polițiștii au pornit în urmărirea individului care a furat mașina și conducea haotic pe străzi.

A lovit trei autoturisme parcate, iar în cele din urmă, individul, în vârstă de 30 de ani, a abandonat mașina sperând că își va pierde urma.

Însă, în scurt timp a fost capturat de oamenii legii, care l-au testat cu drugtestul, iar rezultatul a ieșit pozitiv la amfetamină.

Victima, un bărbat de 48 de ani, a suferit mai multe leziuni, fiind preluat de o ambulanță și transportat de urgență la spital.

UPDATE:

„Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, ar fi cunoscut autoturismul respectiv și ar fi încercat să discute cu bărbatul care se afla la volan, moment în care conducătorul auto ar fi vrut să fugă și l-a lovit cu vehiculul. Polițiștii au reperat autoturismul sustras pe strada Pepinierei, bărbatul, la observarea agenților de poliție, abandonându-l. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, la scurt timp fiind imobilizat și identificat un tânăr, în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv amfetamină”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.