Skip to main content

Un nou seminar marca CCIAT! Vor fi prezentate actualizările în legislația vamală și tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutăți în domeniul produselor accizabile

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un nou seminar de informare pentru agenții economici din județ.

CCIAT în colaborare cu Direcția Regională Vamală Timișoara, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, organizează așadar, seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare – actualizări în legislația vamală și tehnologii moderne: AES RO, NCTS RO, e-Transport, e-sigiliu și noutăți în domeniul produselor accizabile.

Evenimentul are loc în data de 28 mai, începând cu ora 10.00, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri din Timișoara.

 Tematica abordată:

  • Ultimele modificări apărute în legislația vamală în vigoare,
  • Sistemul automat de export AES RO,
  • Sistemul automat de tranzit NCTS RO,
  • Depozitarea temporară,
  • Aplicarea e-Transport,
  • Aplicarea e-sigiliu,
  • Noutăți în domeniul produselor accizabile
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

Seminarul va fi susținut de:

  • Simona ȘELARIU, Inspector vamal superior în cadrul Serviciului Proceduri Vamale și în domeniul produselor accizabile
  • Ionel MATEESCU, Șef Serviciu Echipaje Mobile

Participarea este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.