Skip to main content

Lansare grandioasă a candidatului la şefia CJT Timiş, Alfred Simonis!  Trei mii de oameni prezenţi la evenimentul de la Sala Olimpia

Social-democraţii din Timiş, alături de partenerii de alianţă din PNL, şi-au lansat candidatul la funcţia de preşedinte al CJT, în cadrul unui eveniment de amploare, la Sala Olimpia.

Sub sloganul “Totul pentru Timiş”, cei care au luat cuvântul au vorbit despre decăderea din ultimii ani a judeţului şi a oraşul de pe Bega şi despre nevoia de proiecte serioase de dezvoltare.

Să nu uităm că Timişoara poate rămâne, cu adevărat, pe un drum european, nu cu lozinci, nu cu propafandă meşteşugită, dar goală de conţinut, ci cu proiecte concrete, cu atragere de fonduri europene, cu dezvoltare, cu inovare. De asta, trebuie să ne uităm către viitor. Avem un tandem puternic, cu care ne prezentăm în faţa electoratului. Nicolae Robu şi Alfred Simonis pot face mult mai mult pentru Timişoara şi Timiş”, a spus europarlamentarul Cristian Buşoi.

“Vă cer astăzi, să credeţi în capacitatea lui Fredi de a conduce acest judeţ şi de a reconstrui tot ce s-a pierdut şi de a obţine tot ce este posibil, pentru judeţul nostru.  Reputaţia noastră de oraş mândru, suntem făloşi, dezvoltaţi, bogaţi, s-a cam diminuat în ultimii ani. Ne uităm, câteodată cu încrâncenare către Cluj, către Oradea, sau , mai nou, către Craiova. Vrem să schimbăm asta? Cu siguranţă. Ştiu că odată cu alegerile din 9 iunie, Timişoara şi Timişul vor intra pe un nou făgaş”, a spus Sorin Grindeanu, minsitrul Transporturilor.

“Ne uitam cam de sus la olteni, la craioveni, numai că, din nefericire, ne-au cam luat-o înainte, pentru că s-a ocupat domnul Grineanu şi le-a făcut autostradă, pentru că drumul expres e tot autostradă, au şi stadion, pe vremea mea mai arăta cum arăta Stadionul Dan Păltinişanu, dar acum e o ruină, şi au şi sală de sport, de care m-am ocupat eu, când eram ministrul Dezvoltării. Timişoara, din nefericire, nu le are, dar ne bazăm pe viitoarea conducere a judeţului, a municipiului şi pe Sorin, că le va avea într-un timp scurt”, a spus Vasile Blaga, preşedintele interimar al PNL Timiş.

“Dacă vom câștiga, și sunt încrezător că vom câștiga, Simonis, președinte al Consiliul Județean și eu primar al Timișoarei, vom reda Timișoarei strălucirea de altădată. Vom face Timișoara mai tare ca oricând, cum îmi place mie să spun mai tare ca oricând. Putem asta și avem și înclinația de a ne dărui total pentru asta”, a spus Nicolae Robu, candidatul PSD-PNL, la Primăria Timişoara.

Seria discursurilor a fost încheiată de Alfred Simonis care s-a arătat încrezător în şansele sale şi a explicat de ce lasă a treia funcţie în stat, cea de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pentru şefia CJT.

Las bucuros a 3-a poziție în stat, să mă asigur că investițiile nu sunt doar obținute, să ne asigurăm împreună că sunt și implementate corect și eficient. Până la urmă, ce sens are oameni? Cum să fi al treilea om în stat, al doilea, primul, al 17-lea, dacă n-ai unde să-ți duci copilul la spital când ai o problemă cu el, dacă nu poți să te bucuri de infrastructură sanitară, dacă nu poți să-ți duci părintele atunci când are o problemă, să facă un RMN și până de curând trebuia să stai două luni. Se întâmplă asta dacă stai ore în trafic, cu ce te bucuri că ești prim, al 2-lea al 3-lea al 5-lea om în stat dacă faci o oră de pe pe autostrada care trece pe lângă Timișoara până ajunge Timișoara, dacă n-ai centură și de la Șag până la Giroc trebuie să faci 40 de minute în loc să faci cinci, dacă n-ai un stadion în care să joace echipa favorită, dacă n-ai o sală polivalentă în care să poți să organizezi competiții sportive, dar și acțiuni culturale. Ce sens are al câtelea om ești din stat, dacă nu te poți bucura de toate acestea?„, a spus Alfred Simonis, candidatul PSD-PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.