Skip to main content

Un nou scandal la DSP Arad! Polițiștii au intervenit după ce directorii instituției s-au luat la bătaie

Bătaie între directori la Direcția de Sănătate Publică Arad! Astăzi la sediul instituției a avut loc un nou scandal între directorul executiv și directorul economic al instituției, iar lucrurile au degenerat rapid.

Directorul economic, Gheorghe Penzeș care a mai fost implicat în scandaluri și care în trecut a venit la birou cu un aparat cu electroșocuri sau cu un plex, a lovit-o pe directoarea instituției, Cecilia Irimie.

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că Penzeș nu ar fi vrut să semneze niște documente. La un moment dat, bărbatul a scos telefonul mobil din buzunar și a început să filmeze toți angajații, în timp ce-și desfășurau activitatea. Directoarea instituției, Cecilia Irimie i-a smuls din mână telefonul mobil, iar acesta ar fi lovit-o.

Totul s-a întâmplat sub privirile mai multor colegi.

La fața locului a fost chemată poliția, iar directoarea a fost nevoită să dea declarații despre cele întâmplate.

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre un scandal, la o instituție publică. Din primele cercetări a reieșit că o femeie, de 49 de ani, ar fi fost agresată de un bărbat de 63 de ani. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, transmite IPJ Arad.

Nu este pentru prima dată când au loc acte de violență în cadrul acestei instituții. Directorul economic, Gheorghe Penzeș a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte cu colegii săi, iar de cele mai multe ori s-au încheiat cu plângeri la Poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.