Skip to main content

Un nou scandal la DSP Arad! Polițiștii au intervenit după ce directorii instituției s-au luat la bătaie

Bătaie între directori la Direcția de Sănătate Publică Arad! Astăzi la sediul instituției a avut loc un nou scandal între directorul executiv și directorul economic al instituției, iar lucrurile au degenerat rapid.

Directorul economic, Gheorghe Penzeș care a mai fost implicat în scandaluri și care în trecut a venit la birou cu un aparat cu electroșocuri sau cu un plex, a lovit-o pe directoarea instituției, Cecilia Irimie.

Se pare că totul ar fi pornit de la faptul că Penzeș nu ar fi vrut să semneze niște documente. La un moment dat, bărbatul a scos telefonul mobil din buzunar și a început să filmeze toți angajații, în timp ce-și desfășurau activitatea. Directoarea instituției, Cecilia Irimie i-a smuls din mână telefonul mobil, iar acesta ar fi lovit-o.

Totul s-a întâmplat sub privirile mai multor colegi.

La fața locului a fost chemată poliția, iar directoarea a fost nevoită să dea declarații despre cele întâmplate.

La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 12:30, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre un scandal, la o instituție publică. Din primele cercetări a reieșit că o femeie, de 49 de ani, ar fi fost agresată de un bărbat de 63 de ani. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal, întocmit pentru lovire sau alte violențe, în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale”, transmite IPJ Arad.

Nu este pentru prima dată când au loc acte de violență în cadrul acestei instituții. Directorul economic, Gheorghe Penzeș a avut de-a lungul timpului mai multe conflicte cu colegii săi, iar de cele mai multe ori s-au încheiat cu plângeri la Poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.