Skip to main content

Un motociclist a ajuns la spital, după ce a fost lovit, în plin, de o mașină! Polițiștii timișoreni au deschis un dosar penal

Un motociclist a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină.

Accidentul s-a petrecut în zona Stadionului. Tânărul, în vârstă de 27 de ani, conducea o motocicletă pe strada Surorile Martir Caceu dinspre strada Cluj înspre Aleea FC Ripensia, iar la un moment dat a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat în vârstă de 47 de ani.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanțe.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit. Acesta a primit îngrijiri la fața locului, după care a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, însă rezultatele au ieșit negative.

Polițiștii timișoreni au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.