Skip to main content

Un melanj perfect, la Muzeul Satului Bănăţean! Ai parte de o după-amiază cu jazz şi poezie

Eveniment de suflet, organizat în acest final de săptămână, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara.

Sâmbătă, de la ora 16:00, la hambarul de la Muzeul Viu, are loc serata de jazz&poetry, cu scriitori şi muzicieni timişoreni.

CITEŞTE ŞI: Atenţie, şoferi! Evitaţi centrul oraşului! Se închide traficul în această seară, în zona Catedralei

Este vorba despre “Veranda Literară”, care îi are ca invitaţi pe Robert Şerban, Borco Ilin, Tudor Creţu, Goran Mrakic, Gabriel Timoceanu şi Alina Giurgiu şi Ion Dorobanţu, de la Jazz a la Jais.

Cei de la Muzeul Satului au deja tradiţie în organizarea evenimentelor de acest gen, al căr scop este de a aduce poezia mai aproape de public.

Promit şi pentru ediţia din acest an, o după-amiază inedită, pe malul lacului.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.