Skip to main content

Un elev din Timiș, eliminat de la prima probă a examenului de Bacalaureat! Alți 118 au absentat

Astăzi a avut loc prima probă scrisă din cadrul primei sesiuni a examenului de Bacalaureat.

În Timiș s-au înscris pentru a susține testarea 3.856 de absolvenți de liceu, 118 elevi au lipsit de la proba scrisă la limba și literatura română, iar un elev a fost eliminat. Acesta a fost prins de profesorii supraveghetori cu o cască în ureche.

BAC-ul continuă mâine cu proba obligatorie a profilului – matematică sau istorie.

Miercuri va avea loc proba la alegere a profilului și specializării, iar joi vor susține proba scrisă la limba maternă elevii care aparțin minorităților naționale.

Săptămâna viitoare, luni – 3 iulie, vor fi afișate primele rezultate și tot atunci se vor putea depune și contestațiile.

Rezultatele finale vor fi publicate pe 7 iulie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.