Skip to main content

Noi rezultate notabile pentru echipa UVT-Devron West Cycling Team în etapa de la Agnita, din cadrul Campionatului Național de Șosea 2023

Echipa de ciclism UVT-Devron West Cycling Team a fost prezentă la etapa desfășurată la Agnita, din cadrul Campionatului Național de Sosea 2023, unde a participat în cele două etape, de contratimp individual și de fond.

La etapa de contratimp, cicliștii UVT-Devron West Cycling Team au obținut clasări meritorii:

  • Locul 1 – Alexandra – Iuliana Cioclu (juniori F) și titlul de Campioană a României la această probă;
  • Locul 2 – Natalia Mănescu (U23F) și titlul de vicecampioană națională la categorie;
  • Locul 2 – Georgeta Ungureanu (EliteF) și titlul de vicecampioană națională la categorie;
  • Locul 3 – Darabant Noelle (EliteF);
  • Locul 3 – Mădălin Gaiță (Master1).

La proba de fond, echipa s-a mobilizat, iar rezultatele au confirmat forma sportivilor, cu încă două titluri de campioni naționali obținute, prin Alexandra – Iuliana Cioclu, la Junior F, și Georgeta Ungureanu, la Elite. Mădălin Gaiță a urcat și el pe podium, pe Locul 3, categoria Master 1. Felicitările merită să se îndrepte către toți cicliștii de la categoria Elite și U23, pentru perseverența cu care au luptat pana la capăt, nu doar pentru obținerea timpilor pe traseul de 170 km, dar și pentru înfruntarea ploii reci, care i-a însoțit pe cicliști peste 80 de kilometri din parcurs.

În componența echipei UVT-Devron West Cycling Team se află Ungureanu Georgeta, Alexandra Cioclu, Natalia Mănescu, Darabant Noelle, Mihai Băbăiță, Emil Chepetan, Alin Toader, Erick Lorincz Rogoz, Mădălin Gaiță, Vlad Remzing, David Urs, un lot pregătit tehnic de antrenorul Alex – Drilea Apetrei, cu susținerea producătorului Devron Romania, alături de care se află Universitatea de Vest din Timișoara, Smartfit, Fundația Cardioprevent, Asociația Română de Yumeiho, cât și staful tehnic format din Carmen Băbăiță, Radu Hăulică, Camelia Chepețan și Iulian Cioclu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Primarul din Săcălaz, pe făraş! Preşedintele PMP îi cere demisia din partid, după un şir lung de abuzuri

Scandalurile care se ţin lanţ, în comuna Săcălaz, de lângă Timişoara, i-ar putea aduce primarului Nicu Viorel, pierderea calităţii de membru al Partidului Mişcarea Populară.

Tineri, tâlhăriţi în plină stradă, la Timişoara! Atacatorii au folosit un cuţit şi un baston telescopic

O fată în vârstă de 19 ani și un băiat de 22 de ani au fost tâlhăriţi, pe strada Gheorghe Lazăr din Timişoara, de trei indivizi care s-au năpustit asupra lor cu un baston telescopic şi cu un cuţit.

Gusturi autentice de toamnă: Zacusca proaspătă, gata de savurat la AgroVillage – USVT

Sunt în plină toamnă, perioadă cunoscută pentru farmecul ei, când natura ne răsfață cu culorile calde ale frunzelor și cu recolta sa bogată.

Pompieri atacaţi cu cuţitul, în timpul unui incendiu violent! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

S-a dat alarma aseară, după lăsarea întunericului, când o persoană a sunat la 112 şi a cerut ajutorul pompierilor, pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins o casă din vecinătate. Incendiul a izbucnit la p locuinţă din localitatea Fiscut, judeţul Arad. unde au ajuns de urgenţă mai mulţi pompieri voluntari de la Şagu. Doar că, ajunşi […]

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.