Skip to main content

Noi rezultate notabile pentru echipa UVT-Devron West Cycling Team în etapa de la Agnita, din cadrul Campionatului Național de Șosea 2023

Echipa de ciclism UVT-Devron West Cycling Team a fost prezentă la etapa desfășurată la Agnita, din cadrul Campionatului Național de Sosea 2023, unde a participat în cele două etape, de contratimp individual și de fond.

La etapa de contratimp, cicliștii UVT-Devron West Cycling Team au obținut clasări meritorii:

  • Locul 1 – Alexandra – Iuliana Cioclu (juniori F) și titlul de Campioană a României la această probă;
  • Locul 2 – Natalia Mănescu (U23F) și titlul de vicecampioană națională la categorie;
  • Locul 2 – Georgeta Ungureanu (EliteF) și titlul de vicecampioană națională la categorie;
  • Locul 3 – Darabant Noelle (EliteF);
  • Locul 3 – Mădălin Gaiță (Master1).

La proba de fond, echipa s-a mobilizat, iar rezultatele au confirmat forma sportivilor, cu încă două titluri de campioni naționali obținute, prin Alexandra – Iuliana Cioclu, la Junior F, și Georgeta Ungureanu, la Elite. Mădălin Gaiță a urcat și el pe podium, pe Locul 3, categoria Master 1. Felicitările merită să se îndrepte către toți cicliștii de la categoria Elite și U23, pentru perseverența cu care au luptat pana la capăt, nu doar pentru obținerea timpilor pe traseul de 170 km, dar și pentru înfruntarea ploii reci, care i-a însoțit pe cicliști peste 80 de kilometri din parcurs.

În componența echipei UVT-Devron West Cycling Team se află Ungureanu Georgeta, Alexandra Cioclu, Natalia Mănescu, Darabant Noelle, Mihai Băbăiță, Emil Chepetan, Alin Toader, Erick Lorincz Rogoz, Mădălin Gaiță, Vlad Remzing, David Urs, un lot pregătit tehnic de antrenorul Alex – Drilea Apetrei, cu susținerea producătorului Devron Romania, alături de care se află Universitatea de Vest din Timișoara, Smartfit, Fundația Cardioprevent, Asociația Română de Yumeiho, cât și staful tehnic format din Carmen Băbăiță, Radu Hăulică, Camelia Chepețan și Iulian Cioclu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.