Skip to main content

Un copil și doi adulți, victime ale unui accident rutier! Mașina în care erau cei trei, a intrat sub un tir

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.

Totul s-a întâmplat la intersecția străzilor Avram Iancu cu Decebal din Brad, județul Hunedpara, iar echipele de intervenție au găsit trei victime.

Este vorba despre doi adulți și un copil, care, din fericire, au scăpat cu viață.

Toate victimele au fost evaluate medical, la fața locului, după care una dintre ele, o femeie de 37 de ani, a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

Bărbatul și copilul au suferit leziuni minore și au primit doar îngrijiri la ața locului, fără a se impune transportul lor la spital.

Deocamdată nu se știe cum s-a petrecut accidentul, însă polițiștii au deschis în acest caz, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească toate detaliile în care s-a produs impactul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.