Skip to main content

Un bărbat din Timiș a murit după ce a băut soluție de îmbăiat oile! Polițiștii au deschis o anchetă

Un bărbat de 44 de ani din județul Timiș a murit după ce a băut soluție de îmbăiat oile!

Bărbatul era cioban la o stână din Secaș și se pare că avea probleme cu alcoolul. Astfel că, cel mai probabil a băut din sticla greșită, iar în scurt timp i s-a făcut rău.

La fața locului a ajuns și un echipaj medical, care a început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate fără rezultat, astfel că medicii au declarat decesul bărbatului.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat exact cu bărbatul.

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 13:23, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi ingerat o soluție pentru uz extern. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Echipajul medical prezent la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii timișeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.