Skip to main content

Scandal pe strada Armoniei din Timișoara! Doi tineri s-au luat la bătaie! Unul dintre ei a ajuns la spital, celălalt la Poliție

A fost scandal pe strada Armoniei, după ce doi vecini s-au luat la bătaie, din cauză că unul dintre ei a aruncat gunoiul în pubela greșită.

Un echipaj de jandarmi a fost direcționat în zonă pentru a aplana conflicul dintre cei doi bărbați. În plus, la fața locului a ajuns și un echipaj de ambulanță.

Unul dintre tineri s-a plâns de dureri de cap, astfel că a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Celălalt a fost luat de jandarmi și dus la secția de Poliție.

La data de 24 mai a.c., la sediul Secției 5 Urbane Timișoara a fost adusă o persoană de către echipajul de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Glad Voievod Timișoara, care a fost redirecționat să intervină la un apel semnalat prin SNUAU 112, pentru aplanarea unui conflict, pe strada Armoniei din municipiu. Din primele verificări rezultă faptul ca 2 bărbați, în vârstă de 24 și 34 de ani, s-ar fi lovit reciproc, în urma unor neînțelegeri. Bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și dispunerea măsurilor legale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.