Skip to main content

Un bărbat căruia i s-a făcut rău și a căzut în timp ce traversa strada, salvat de un jandarm aflat în timpul liber!

Seara trecută, Sebastian Georgevici, un jandarm aflat în timpul liber, a salvat viața unui bărbat căruia i s-a făcut rău și a căzut în mijlocul drumului.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul ore 20.30. Jandarmul se plimba cu fiica sa pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara, când a observat cum unei persoane care traversa strada, i s-a făcut rău și a căzut pe asfalt, pe banda de circulație, lovindu-se la cap. Nu a stat pe gânduri și a alergat imediat spre locul incidentului, timp în care l-a anunțat pe jandarmul aflat în serviciu la Trezorerie, solicitându-i sprijinul.

Alături de colegul său Alin Dan, i-a acordat primul ajutor bărbatului căzut la pământ. Cei doi au blocat circulația pentru că exista riscul ca șoferii să nu îl observe și să fie grav accidentat.

Între timp au apelat serviciul unic de urgență 112, li s-a făcut legătura cu Serviciul de Ambulanță și în permanentă consultare cu operatorii au aplicat procedurile specifice, asigurându-se că nu îl mișcă.

Cu calm au așteptat sosirea echipajului medical specializat și au răsuflat ușurați când li s-a spus că e conștient și apoi a fost transportat în siguranță la spital.

Am sunat la 112 și am rămas lângă domnul căzut la pământ până ce a ajuns ambulanța. Sunt bucuros că am putut să-l ajut că se putea întâmpla o nenorocire, să treacă mașinile cu viteză peste el” a spus plutonierul adjutant, Alin Dan.

Ajunși acasă, fata colegului nostru Georgevici, emoționată a spus: „Tata, i-am salvat viața omului acesta”, iar replica a fost: „Da, draga tatei, i-am salvat viața!”. Dragi colegi, vă felicităm pentru spiritul civic și umanitatea de care ați dat dovadă!”, transmite IJJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.