Skip to main content

Un bărbat a căzut secerat în timp ce curăța un canal de dejecții, la o fermă de porci din Timiș! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Timiș, angajat al unei ferme de porci din Gătaia.

Bărbatul curăța un canal de dejecții, iar din cauza amoniacului produs, i s-a făcut rău și a căzut ca secerat la pământ.

Colegii bărbatului au sunat la 112 și au cerut ajutorul medicilor. O ambulanță a ajuns la fața locului, iar echipajul medical a început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, fără rezultat. Medicii declarând ulterior decesul bărbatului de 55 de ani.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție, dar și inspectorii ITM.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

La data de 21 mai a.c., în jurul orei 15:40, polițiștii orașului Gătaia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la o societate comercială, situată pe DN 58 B, ar fi fost găsit decedat lângă un canal de colectare. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani. Persoanei i-au fost efectuate manevrele de resuscitare de către echipajul medical sosit la fața locului, însă fără rezultat fiind declarat decesul bărbatului”, transmite IPJ Timiș.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precum și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.