Skip to main content

Halucinant! Fosta şefă a Spitalului Municipal Timişoara, RMN-uri fără număr, pentru clanul Cârpaci! Olimpia Oprea se şi amuză pe seama favorurilor făcute ţiganilor de mătase

Campania electorală pentru alegerile locale scoate la iveală tot felul de lucruri care s-au întâmplat în ultimii ani şi care au fost ţinute departe de ochii jurnaliştilor şi a alegătorilor de rând.

Într-un acces de sinceritate, Olimpia Oprea, fost manager al Spitalului Municipal Timişoara, a vorbit despre eforturile pe care le-a depus pentru reabilitarea Clinicii de Balneologie şi despre relaţiile în care a intrat cu clanul Cârpaci.

Oprea a deschis subiectul pentru a accentua faptul că strada Cezar, care a fost recent redeschisă timişorenilor, a fost de fapt o dorinţă a ţiganilor de mătase, iar Fritz o prezintă ca pe o victorie.

“Domnul Vladimir Cârpaci, cu care am făcut dezmembrare a terenului, înainte de a depune proiectul de la Balneo, şi de aceea am interacţionat, voia să deschidă strada. Am zis că se va deschide când se va termina proiectul, că e şantier până atunci, la fel cum e la Spitalul de Copii, că e închisă strada. Acum, a profitat de faptul ăsta că e campanie”, a declarat Olimpia Oprea.

De aceeaşi părere este şi Nicolae Robu, care spune că există dovezi clare că redeschiderea străzii Cezar a fost o iniţiativă a clanului Cârpaci, nicidecum a administraţiei Fritz.

“Domnul Dragoș Boța, pe Antena 3, a prezentat, un document din care reiese că Vladimir Cârpaci, în 2021, a fost într-o audiență la Primărie, pentru a se demola acel gard. Şi aşa a aflat domnul Fritz că trebuie demolat. Şi atunci nu l-a demolat dinadins. A aşteptat până în perioada asta electorală. Și faptul că domnul Cârpaci nu a insistat, e suspect. Unii spun că a fost o înțelegere: las-o baltă, că îl demolăm, dar la momentul potrivit, datorită bunelor relații între cetățeni germani, că domnul Cârpaci este cetățean german”, a spus Nicolae Robu, fost primar al Timişoarei.

Extrem de amuzată, colega lui de partid, a ţinut să revină asupra negocierilor pe care le-a avut ea însăşi cu ţiganii de pe Loga, pentru reabilitarea Clinicii de Balneo.

Printre hohote de râs, Olimpia Oprea a vorbit şi despre RMN-urile de care a beneficiat clanul Cârpaci, în timp ce bolnavii aşteaptă luni de zile pentru astfel de investigaţii.  

“Câte RMN-uri și-a făcut domnul Cârpaci, ca să fie de acord cu dezmembrarea, nici nu ştiu. Toată familia”, a mai spus Oprea.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.