Un adevărat arsenal de luptă! Poliţiştii au găsit în casa unui bărbat, 500 de componente de arme şi muniţie

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au descins la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, pe care îl bănuiau de diverse infracţiuni.

Este vorba despre un bărbat care locuia fără forme legale, în localitatea Vulcan, judeţul Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Explozie de cazuri noi de coronavirus! Astăzi avem un număr de două ori mai mare decât ieri

La percheziţiile care s-au desfăşurat în trei locaţii, oamenii legii au găsit o mulţime de probe.

“Două pistoale cu glonț şi mai multe componente de arme de diferite tipuri (peste 500 de elemente de muniție constând în cartușe de diferite calibre, tuburi de cartușe și capse de inițiere), precum și două elemente de muniție tip grenade. Armele şi muniţia deţinute ilegale au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Hunedoara.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că armele, componentele de arme și elementele de muniție găsite la percheziție ar fi fost introduse ilegal în țară în perioada octombrie – noiembrie 2021, de către bărbat,  fără a fi declarate organelor vamale și erau deținute fără drept de acesta.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

El urmează să fie dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestre preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Două firme interesate de transformarea Colegiului Tehnic “Henri Coandă” în prima școală cu clădiri smart din Timişoara!

 

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.