Skip to main content

Ultimul anunț al meteorologilor! Ce se întâmplă cu vremea în perioada imediat următoare?

După o perioadă cu temperaturi care au ajuns și depășit 20 de grade, în mai multe regiuni din țară, meteorologii vin cu o veste proastă.

CITEȘTE ȘI: O universitate din Timișoara oferă consiliere psihologică online pentru studenții săi, în această perioadă de criză

Vremea se va răci accentuat în toată țara, devenind treptat deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie. Astfel, din această seară de la ora 18.00 și pâmă miercuri, 25 martie, este în vigoare o informare meteorologică de răcire accentuată, ninsori și intensificări ale vântului.

În vestul țării, maximele termice nu vor depăși 6-7 grade celsius, iar minimele vor coborî sub pragul înghețului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică (21/22 martie) și în cursul zilei de duminică aria precipitațiilor predominant sub formă de ninsoare va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane și local Transilvania, Maramureș și Moldova.

Din a doua parte a nopții de duminică spre luni (22/23 martie) precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare în cea mai mare parte a țării și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în zonele de munte și în regiunile sudice. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Temporar vântul va prezenta intensificări în majoritatea regiunilor, în general cu viteze de 50-60 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, viscolind și spulberând zăpada.

CITEȘTE ȘI: Încă 14 persoane infectate cu coronavirus, s-au vindecat, la Timișoara!

În plus, din această seară de la ora 20.00 va intra în vigoare și un cod galben de ninsori și viscol, până în data de 23 martie, ora 2.00. Vizați sunt Carpații Orientali și Meridionali.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.