Ultimele tendinţe în domeniul mobilierului şi amenajărilor interioare, la EXPO MOBILA TIMIȘOARA! Când are loc evenimentul?

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la ultima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, EXPO MOBILA TIMIȘOARA.

Evenimentul are loc în perioada 10 – 13 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr.22.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA se adreseazăatât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante. 

Evenimentul reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier au mai multe motive care să le trezească interesul pentru EXPO MOBILA TIMIȘOARA:

  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele și design;
  • Gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte;
  • Mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele;
  • Consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  • Achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale.

Cea de-a 4-a ediție a EXPO MOBILA TIMIȘOARA aduce o serie de noutăți! Pentru prima dată în cadrul expoziției va fi prezentat mobilierul modular, fără lemn, fără fier sau orice altă structură rigidă, simplu în exploatare, uşor de întreținut, confortabil, durabil și universal, pretabil pentru spații restrânse, dar şi soluții smart-home și smart-cinema, corpuri de iluminat premium “Made in Italy”, șeminee pe vapori de apă 3 D și bio-ethanol.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10.00-20.00, şi duminică, orele 10.00-18.00.

Intrarea este gratuită.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.