Ultimele pregătiri pentru o vacanţă de neuitat! Conducerea Aeroportului pune la punct ultimele detalii, pentru cursele charter

Conducerea Aeroportului Timișoara s-a întâlnit cu reprezentanți ai celor mai importanți operatori din turism din regiunea de vest a țării, pentru organizarea curselor charter.

Asta în contextul în care, pentru acest seuon festival se aunţă un număr record de zboruri către destinaţii de vacanţă.

CITEŞTE ŞI: Imagini cutremurătoare din Ucraina, la o lună de la declanșarea războiului! Ucrainenii anunță că în această dimineață au distrus o navă de debarcare

Oferta de curse charter de vacanță este cea mai variata și mai bogată din istorie și include 13 destinații din 6 țări și un record de zboruri – 540 – care vor fi puse în vânzare de către diverși tour operatori.

”De-o parte și de alta am venit cu idei și propuneri, pentru că interesul tuturor este să avem o colaborare bună și să facem lucrurile să funcționeze cât mai bine și mai eficient. Ne bazăm pe o comunicare transparentă și deschisă, care să aibă beneficii pentru toți cei care vor opta să zboare din Timișoara spre destinațiile preferate de vacanță. Mizăm pe experiență și privim cu optimism spre vara care se anunță foarte efervescentă din punctul de vedere al numărului de zboruri charter către Grecia, Egipt, Turcia, Tunisia, Bulgaria sau Spania”, spune directorul Aeroportului, Daniel Stamatovici.

Sharm El Sheikh, din Egipt, va fi o destinație în premieră absolute pentru Aeroportul din Timișoara iar Grecia va fi destinația cu cel mai mare număr de curse, 192, către destinațiile Creta, Zakynthos, Rodos, Corfu, Lefkada, Skiathos și Kefalonia.

Zborurile vor fi operate de la începutul lunii iunie, Creta și Zakynthos având câte trei programate pe săptămână în vârf de sezon, în timp ce celelalte vor avea doar două zboruri sau unul singur.

Egipt și Turcia vor fi de asemenea țări foarte frectentabile pentru turiștii din Banat, 161 de zboruri fiind programate spre Hurgada și Sharm El Sheikh, din martie și aprilie, și 139 către în Antalya, din luna mai.

CITEȘTE ȘI: Se anunţă trafic infernal, pe Calea Buziaşului! Primăria închide un sens de circulaţie, timp de 7 luni

Practic, în timp ce Hurgada va avea cinci curse charter pe săptămână, Antalya va deține recordul sezonului estival din acest an, cu nu mai puțin de opt curse pe săptămână.

Luna iunie va aduce și curse către Tunisia, Bulgaria, Spania, destinațiile finale fiind Hammamet, Varna și Palma de Mallorca.

Zborurile către aceste orașe de vacanță vor fi câte unul pe săptămână.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.