Skip to main content

Ultimele date oficiale prezentate de autorități: 8.067 de cazuri de coronavirus din care 360 confirmare în ultimele 24 de ore

Crește numărul pacienților infectați cu noul coronavirus. În România a fost deppășit pragul de 8.000.

 În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 360 de cazuri noi, astfel că numărul total al pacienților infectați cu COVID-19 ajunge la 8.067.

1508 pacienți au fost vindecați și externați.

Alți 258 de bolnavi sunt internați pe secțiile de Terapie Intensivă.

Totodată, până acum s-au înregistrat și 400 de decese din cauza acestui virus.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 22.129 de persoane. Alte 50.702 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 85.805 de teste.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.