Skip to main content

S-a înrăutăţit starea celui de-al treilea bebeluş cu COVID, de la Timişoara! Micuţul este perfuzat şi are modificări la nivelul plămânilor

Cel de-al treilea bebeluş infectat cu coronavirus, în focarul de la Odobescu, este este în stare mai gravă, faţă de ceilalţi, care sunt asimptomatici.

Micuţul a fost adus pe lume, pe data de 31 martie, perfect sănătos, cu greutate normală, iar dipă câteva zile a fost externat.

CITEŞTE ŞI: Ultimele date oficiale prezentate de autorități: 8.067 de cazuri de coronavirus din care 360 confirmare în ultimele 24 de ore

Mai exact, bebeluşul a părăsit Maternitatea Odobescu, împreună cu mama lui, pe 6 aprilie, iar în scurt timp, au început problemele.

Nou-născutul a pierdut în greutatea, motiv pentru care mama a cerut ajutorul unui pediatru, care i-a prescris un tratament.

Nici aşa însă, starea celui mic nu s-a îmbunătăţit, astfel că bebeluşul a fost dus la Spitalul de Copii din Timişoara.

Aici, medicii l-au testat atât pe el, cât şi pe mama lui, pentru COVID-19, iar rezultatele au fost pozitive, amândoi fiind transferaţi de urgenţă la Maternitatea Bega.

Starea nou-născutului le ridică însă probleme medicilor, pentru că spre deosebire de ceilalţi doi bebeluşi cu coronavirus, acesta are simptome.

A scăzut în greutate, tuşeşte şi are modificări la nivelul plămânilor.

CITEŞTE ŞI: Numărul deceselor cauzate de coronavirus, a atins pragul de 400! Autoritățile au anunțat încă opt morți, în această dimineață

“Prezintă tuse şi o scădere exagerată în greutate. De asemenea, examenul radiologic efectuat în cursul serii, la internare, relevă un aspect de pneumonie interstiţială. În prezent, este perfuzat şi urmărit în permanenţă, monitorizat şi sperăm că stare lui se va îmbunătăţi”, a declarat dr. Marius Craina

Şi mama bebeluşului are simptome, iar în prezent primeşte tratament, tot la Maternitatea Bega.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.