Tupeu maxim! Mii de maşini parcate pe străzile pietonale din centrul oraşului

Peste 5.000 de şoferi s-au ales cu amenzi, după ce şi-au parcat maşinile în zone în care staţionarea este interzisă!

Poliţiştii locali atrag atenţia conducătorilor auto că aplică în continuare sancţiuni celor care pătrund cu autovehiculele în zone în care accesul acestora este interzis prin indicatoare rutiere, cum sunt străzile cu acces interzis sau zona pietonală a municipiului. 

Astfel, pe străzile destinate pietonilor, precum și pe străzile din zona centrală pe care este interzisă oprirea și staționarea au fost aplicate, de la începutul anului și până în prezent, un număr de 5.356 sancțiuni contravenționale

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pe str. Carol Telbisz – 1054 sancțiuni, str. Mărășești – 494 sancțiuni, V.V. Delamarina – 416 sancțiuni, Piața Huniade, 411 sancțiuni, Gh. Dima- 400 sancțiuni, A. Pacha – 389 sancțiuni și Piața Victoriei – 307 sancțiuni. O stradă pe care frecvent a fost constatată oprirea și staționarea autovehiculelor este str. Constantin Mușat, unde conducătorii auto își lasă autoturismele pe avarii și pleacă pentru a-și rezolva diverse probleme. Aici au fost aplicate un număr de 127 sancțiuni contravenționale. 

Alte zone pe care s-au mai constatat încălcări ale legislației sunt Piața Unirii, Piața Libertății, Piața Mărăști, străzile Paris și Gh. Lazăr. 

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să respecte legislația în ceea ce privește oprirea, staționarea și pătrunderea în străzile cu acces interzis pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni care pot ajunge până la 625 lei și trei puncte penalizare la permis.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.