Bate vântul la patinoarul din Parcul Copiilor! Robu caută soluţii 

Patinoarul din Parcul Copiilor nu are prea mare succes la public! Deşi accesul este gratuit, puţini timişoreni îl şi folosesc.

În aceste condiţii, chiar edilul oraşului vrea să ia măsuri urgente. Astfel, în şedinţa operativă de azi, de la nivelul Primăriei, va propune ca obiectivul să fie închiriat unui administrator privat. Asfel, cel care se va ocupa de patinoar va trebui să găsească o soluţie să-l pună în valoare şi să atragă cât mai mulţi iubitori ai sportului pe gheaţă.

Constatăm că nu este folosit. E păcat pentru că e foarte bun, l-am făcut cu bani puţini şi am vrut să le oferim copiilor o bucurie. În şedinţa operativă de astăzi o să ridic problema oportunităţii închirierii, să-l dăm în administrare cuiva care să vină cu patine, să-şi plătească persona, şi să îl facem folosit. Noi am vrut să funcţioneze în alt regim, să lăsăm gratuită ultilizarea, fiecare să vină cu propriiile partine şi să se bucure de investiţia noastră. Noi nu ne putem transorma în administratori de patinoare, că avem alte atribuţii ca municipalitate. Ca să îl foloseşti concret cu patine, asta schimbă lucrurile, să devenim acum furnizori de patine? Până unde putem merge cu preocupările”, spune edilul, Nicolae Robu. 

Primarul Nicolae Robu crede că obiectivul nu este folosit la capacitate maximă din cauza faptului că nu există un centru de închiriat patine, iar oamenii trebuie să vină cu ele de acasă. 

Se pare că nu e folosit pt că oamenii nu vin acasă cu popriile patine. Astfel, încercăm acum o variantă de genul acesta, dăm în administrare, să vină cineva şi închiriază patine şi oferă tot serviciul de întreţinere pe care l-am fi făcut noi, că întreţinerea o asumam, nu era o problemă, dar trebuie să ai oameni angajţi, pentru că dacă ai aptine acolo trebuie să ai şi persoanl angajat care să gestioneze patinele respective, trebuie şi oameni de supraveghere să nu te trezeşti că dispar şi aşa mai departe. Nu o să angajăm noi funcţionari publici pentru a păzi patinele. El este folosit. Dar foarte puţin, câţiva oameni pe zi. Va fi dat în administrare privată, dacă gratuit nu e vrut de timişoreni nu o să-l ţinem numai pentru pozat. Cine se va putea gândi că se va face un patinoar şi nu va fi folosit, pe gratis. Sunt tot felul de ciudăţenii în oraşul nostru”, mai spune Robu. 

Patinoarul din Parcul Copiilor “Ion Creangă” a fost construit în urma unei investiții de 120.000 de euro, bani proveniți de la bugetul local.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.