Trupele antitero, la slujba de Înviere de la Catedrală şi în zonele aglomerate din oraş!

Forţele de ordine iau măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii şi linştii publice, dar şi pentru a evita orice incident.

CITEŞTE ŞI: Reacţie dură a primarului, Nicolae Robu: “Sunt tâmpiți!” La cine se referă?

Astfel, în noaptea de Înviere echipele atitetoriste din cadrul structurilor MAI vor fi prezente în zonele aglomerate din oraş, şi în special în centrul oraşului, în apropierea Catedralei Mitropolitane. 

Ca de obicei asigurăm măsurile de ordine şi siguranţă publică în jurul lăcaşelor de cult în timpul desfăşurării slujbei de Paşti, şi în zilele premergătoare, dar şi după Paşti. Acolo unde vom constata că sunt activităţi vom trimite echipajele noastre pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică. Această asigurare se realizează în sistem integrat, cu celelalte forţe şi structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Practic vom fi la toate bisericile, dar echipele antitero vor fi în cele mai aglomerate locrui, obligatoriu la Catedrala Mitropolitană, dar şi la bisericile la care noi ştim că e un număr mai mare de public, adică cunoaştem din anii anteriori, avem o evaluare exacte şi ştim unde vin câteva mii de persoane şi unde vin câteva sute de persoane. Acolo vor fi echipajele atiteoriste şi le veţi vedea în serviciu”, spune Nicolae Slev, şeful Inspectoratului de Jandarmi Timiş.

Jandarmii vor fi prezenţi cu ehipele antiteo şi în zona Aeroportului din Timişoara, în special când aterizează cursele de la Tel Aviv. 

CITEŞTE ŞI: Scene greu de imaginat! Un copil de 13 ani, abuzat sexual de un alt băiat de aceeaşi vârstă

De asemenea avem în vedere şi Aeroportul Internaţional Timişoara, pe timpul prezenţei publicului numeros, atunci când sunt cele mai multe curse pe aeroport, dar şi pe timpul celor trei curse aeriene de la Tel Aviv. Atunci vin foarte mulţi cetăţeni israelieni care vizitatează oraşul nostru şi diferite zone din judeţ, existând o comunitate evreiască numeroasă şi destul de activă şi sunt prezenţi mereu în municipiul nostru. Ne infromează de fiecare data, ţin legătura cu noi şi noi suntem prezenţi cu aceste structuri”, mai spune Slev.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.