Skip to main content

Trotuare mai curate la Timișoara! Primăria anunţă că au fost cumpărate patru aspiratoare noi pentru salubritate

Primăria Timișoara anunță o nouă achiziţie făcută de operatorul de salubiritate. Este vorba despre patru aspiratoare destinate curăţării trotuarelor.

Aparatele sunt manevrate de un angajat al firmei, iar în lista de caracteristici se numără spălarea, măturarea, înlăturarea prafului, murdăriei, precum și adunarea gunoaielor mici de pe trotuare.

CITEŞTE ŞI: Caz scandalos, în judeţul Timiş! Contabilul unei primării făcea plăţi către morţi, iar banii ajungeau în buzunarele lui

Aspiratoarele vor fi utilizate în toate zonele din oraș, zilnic, conform graficelor de lucrări.

În oraș, s-a efectuat deja o primă astfel de spălare și curățare a carosabilului, în două zile consecutive, pe strada Macilor.

Pentru efectuarea operațiunii, șoferii au fost nevoiți să găsescă locuri de parcare alternative, fapt care a facilitat curățarea șoselei, până la bordură, pe porțiunile unde, de obicei, sunt parcate autoturismele.

CITEŞTE ŞI: Restricţii de circulaţie în zona centrală, în weekend, din cauza unul eveniment sportiv!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.