Skip to main content

Trei medii de 10 la Bac, în Timiș! Rata de promovabilitate în județ este de 73,18%, mai mare decât media pe țară

Au fost afișate rezultatele la examenul de Bacalaureat! În judeţul Timiș rata de promovare este de 73,18%, mai mare față de anul trecut când a fost de 71,65.

Din cei 4.266 de elevi înscrişi, 4.035 au fost prezenţi, iar dintre aceştia 2.953 au luat examenul.

La nivelul județului au fost înregistrate trei medii de 10. Au luat note maxime doi elevi de la Moisil și unul de la Liceul Hașdeu din Lugoj.

Totodată, două licee din județ au înregistrat promovabilitate de 100%, este vorba despre Liceul Teoretic Grigore Moisil și Colegiul Național CD Loga.

La polul opus, Liceul Teoretic Henri Condă din Timișoara și Liceul Tehnologic Petre Mitroi din Biled au avut promovabilitate zero.

Cei nemultumiti de note pot depune contestații până la ora 18.00. Rezultatele finale se afișează vineri.

La nivel național, rata de promovabilitate a Bacalaureatului este de 72,83%, uşor mai mică decât anul trecut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.