Skip to main content

Plic cu bani, găsit pe stradă de o polițistă! A fost înapoiat celor care l-au pierdut, înainte ca aceștia să-și dea seama că le lipsesc banii

Surpriză de proporții pentru o familie aflată la cumpărături și care a pierdut un plic cu bani!

Cei doi soți au fost luați prin surprindere când au fost sunați de polițiști, mai ales că nici nu și-au dat seama că au rămas fără bani.

Doi soți din Caraș-Severin avut astăzi norocul de a primi un apel telefonic de la Cristina, colega noastră de la Serviciul Criminalistic, care i-a anunțat că a găsit un plic cu bani care e posibil să le aparțină. Oamenii, care erau la cumpărături într-un centru comercial, nici nu observaseră până în acel moment că le lipsea plicul cu bani. Imediat după ce a găsit plicul pe trotuar, în apropierea sediului poliției, colega noastră a verificat la instituțiile publice din zonă, stabilind cine ar putea fi persoanele care l-au pierdut”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Plicul cu cele câteva sute de euro a ajuns înapoi la cei doi soți, bucuroși și recunoscători pentru gestul Cristinei.

Polițiștii mai atrag atenția că dincolo de spirit civic și empatie, prin aceste gesturi se respectă legea care prevede ca bunurile găsite să fie predate în termen de 10 zile autorităților sau celor care le-au pierdut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.