Skip to main content

Plic cu bani, găsit pe stradă de o polițistă! A fost înapoiat celor care l-au pierdut, înainte ca aceștia să-și dea seama că le lipsesc banii

Surpriză de proporții pentru o familie aflată la cumpărături și care a pierdut un plic cu bani!

Cei doi soți au fost luați prin surprindere când au fost sunați de polițiști, mai ales că nici nu și-au dat seama că au rămas fără bani.

Doi soți din Caraș-Severin avut astăzi norocul de a primi un apel telefonic de la Cristina, colega noastră de la Serviciul Criminalistic, care i-a anunțat că a găsit un plic cu bani care e posibil să le aparțină. Oamenii, care erau la cumpărături într-un centru comercial, nici nu observaseră până în acel moment că le lipsea plicul cu bani. Imediat după ce a găsit plicul pe trotuar, în apropierea sediului poliției, colega noastră a verificat la instituțiile publice din zonă, stabilind cine ar putea fi persoanele care l-au pierdut”, transmite IPJ Caraș-Severin.

Plicul cu cele câteva sute de euro a ajuns înapoi la cei doi soți, bucuroși și recunoscători pentru gestul Cristinei.

Polițiștii mai atrag atenția că dincolo de spirit civic și empatie, prin aceste gesturi se respectă legea care prevede ca bunurile găsite să fie predate în termen de 10 zile autorităților sau celor care le-au pierdut.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.