Skip to main content

Trei jucători timișoreni la lotul național, pentru meciurile din Rugby Europe Championship!

Naționala de rugby a României debutează în sezon 2023 al Rugby Europe Championship pe 4 februarie, ora 14:00, la București, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf, într-o partidă cu Polonia, echipă nou promovată.

Este singurul meci din faza grupelor pe care Stejarii îl dispută pe teren propriu.

Stejarii s-au reunit ieri, la București, cu trei jucători ai echipei noastre în lot, talonerul Eugen Căpățînă, mijlocașul la grămadă Gabriel Rupanu și flanker-ul Vlad Neculau.

Tricolorii vor mai întâlni Belgia (Bruxelles, 11 februarie) și Portugalia (Lisabona, 19 februarie).

România abordează acest an competițional cu un staff nou, Eugen Apjok fiind antrenorul principal al echipei, și cu gândul la marea competiție din toamnă, Cupa Mondială de Rugby din Franța.

De altfel, sub semnul schimbării stă și turneul organizat de forul european, din acest an fiind un nou format de desfășurare, cu opt echipe împărțite în două grupe, notează Rugby România.

România face parte, alături de Polonia, Portugalia și Belgia, din Grupa B.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.