Trebuie să știi asta! MODIFICĂRI în sensul giratoriu din Mărăști

Vor apărea noi modificări în traficul timișorean! Primăria municipiului vrea să fluidizeze traficul în zona centrală, iar pentru acest lucru vrea să facă modificări importante în Piața Mărăști.

Mai exact, în sensul giratoriu de acolo, șoferii vor avea la dispoziție încă o bandă de circulație.

În sensul giratoriu de la Mărăști va fi creată o nouă bană de circulație. Mai exact, în zonă ar urma să se circule similar ca în sensul giratoriu de la intersecția dintre strada Pesalozzi cu strada Corneliu Coposu. Practic, este vorba despre o bandă care va facilita virajul la dreapta.

„Sunt căutări de mai bine. Vom încerca să facem o bandă suplimentară în girația de la Mărăști. Va fi o combinație între sens giratoriu și încă un tip de girație. Va fi similar cu sensul de la Pestalozzi, de unde am primit doar semnale pozitive”, a declarat primarul Nicoale Robu.

Momentan nu se știe cu exactitate când vor demara lucrările, Primăria urmând să ceară acum autorizația de intervenție de urgență … de la serviciul de Urbanism al instituției.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.