Skip to main content

Transformă-te în licurici! Alergi şi luminezi Timişoara

Club Sportiv Alergotura a început înscrierile gratuite pentru ediția cu numărul VII a evenimentului Tura Licuricilor.

Ediţia din acest an va avea loc în data de 5 august, ora 20.30 şi își propune, pe lângă promovarea alergării ca un element al unui stil de viață sănătos, să pună în lumină zona Fabric.

Tura Licuricilor este un eveniment necompetițional de alergare, în cadrul căruia participanții și organizatorii se transformă în licurici și pun în lumină împreună traseul, voia bună și Piața Traian, locul de unde se va da Startul anul acesta, în jurul orei 22.00, după apusul soarelui.

CITEŞTE ŞI: VIDEO 30 de hectare de vegetație uscată ard la marginea Timișoarei! Pompierii și voluntarii încearcă localizarea și stingerea incendiului

Evenimentul ajuns la ediția cu numărul VII se adresează tuturor iubitorilor de mișcare, inclusiv celor mai puțin antrenați, care vor avea la dispoziție 45 de minute ca să alerge aproximativ 2,5 km.

Cei mai antrenați sunt invitați să alerge două ture, respectiv 5 km.

Pentru a putea participa la Tura Licuricilor, trebuie să te înscrii gratuit pe turalicuricilor.ro și să ai asupra ta, la start, o frontală sau o lanternă, care să fie aprinse permanent pe traseul de alergare.

De altfel, primii 150 de participanți sosiți la eveniment și care au frontală sau lanternă asupra lor vor primi din partea organizatorilor și câte un tricou creat special pentru ediția din acest an.

În plus, Alergotura și Timișoara Explorer propun celor interesați un tur ghidat al cartierului istoric Fabric, pentru a descoperi și la pas, prin povești, cartierul despre care se spunea odinioară „Toate lucrurile bune vin din Fabric”.

Turul va începe la ora 18.30 și are un număr limitat de locuri, fapt pentru care doritorii sunt rugați să se încrie pe linkul următor: turalicuricilor.ro/inscriere

Tura Licuricilor în Fabric este parte a programului “AVEnturi URBane: Descoperă orașul În mișcare – AVE URBI 2022”, finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte, în cadrul apelului „Orașul în mișcare” 2022.

CITEŞTE ŞI: Cele 14 puncte fixe de recenzare din Timișoara rămân deschise până la finalul lunii, odată cu prelungirea perioadei de recenzare!

Tura Licuricilor este organizată din 2016 de către Club Sportiv Asociația Alergotura, care promovează de peste 10 ani alergarea ca un element al unui stil de viață sănătos.

Membrii clubului se implică voluntar în dezvoltarea spiritului civic al comunității locale, având la activ câteva mii de ture de alergare, precum și competiții sportive printre care Timotion, Timișoara City Marathon, Pe-un picior de Plai, La Petrovaselo în vie, Tura de Cultură etc.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.