Skip to main content

Tragedie, la Timișoara! Un bărbat a fost spulberat de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni! Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

S-a dat alarma, în urmă cu puțin timp, după un accident rutier grav.

Nenorocirea s-a petrecut în zona Girocului, unde o femeie în vârstă de 47 de ani, care conducea o mașină pe strada Jean Monet dinspre Gavril Muzicescu, iar la intersecție cu strada Mureș, a izbit frontal un bărbat de 63 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Din nefericire, impactul a fost atât de puternic, încât, în ciuda eforturilor medicilor de a-l readuce la viață, bărbatul a murit.

Polițiștii timișoreni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.