Skip to main content

Tragedie, într-o baltă de pescuit! Un bunicuț a fost găsit fără suflare

S-a dat alarma, în această dimineață, după ce un trecător a observat cadavrul unui bărbat, într-o baltă de pescuit și a sunat imediat la 112.

Descoperirea a fost făcută în localitatea Romos, din județul Hunedoara, unde au ajuns de urgență mai multe echipaje de intervenție.

Trupul neînsuflețit a fost scos din apă și adus la mal, însă, din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 75-80 de ani, a cărui identitate este deocamdată necunoscută, pentru că nu avea asupra lui niciun document.

Cadavul fost dus la Serviciul de Medicină Legală Hunedoara, pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Deocamdată nu sunt indicii care să arate că bătrânul ar fi fost agresat, însă, conform uzanțelor, în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.