TRAGEDIE: Fetiță de un an și 10 luni, moartă după externare! Doi medici au fost suspendați

Situație cel puțin ciudată, la un spital din vestul țării, pentru care doi medici trebuie acum să dea explicații.

Este vorba despre șeful Secției de Pediatrie și medicul care s-a ocupat de o fetiță de nici doi ani, care a murit imediat după externare.

Tragedia s-a petrecut la Spitalul Municipal Hunedoara, unde micuța a stat internată o săptămână, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie.

La doar câteva ore de la externare, fetița se simțea în continuare rău, astfel că mama ei a dus-o la medicul de familie.

Acesta și-a dat seama ca starea copilei este extrem de gravă și a recomandat o nouă internare însă fetița s-a stins din viață după numai câteva ore.

Mama micuței lansează acum acuzații grave la adresa medicilor care au avut-o sub supraveghere și chiar a făcut o plângere la Poliție.

În paralel, conducerea spitalului în care fetița a fost internată a deschis o anchetă în acest caz.

Pe perioada verificărilor, Consiliul de Administrație al unității i-a suspendat pe șeful Secției de Pediatrie, dr. Lucian Tirinescu, și pe medicul curant al fetiței care a decedat în unitatea sanitară, dr. Nastasia Joldiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.