Skip to main content

Tragedie! Copilul de lângă Lugoj, care a căzut într-un bazin plin cu apă, a murit!

După trei zile, în care a fost ţinut în viaţă de aparate, bebeluşul din localitatea Jena, judeţul Timiş, s-a stins, în ciuda eforturilor medicilor.

Copilul, de numai 1 an şi 7 luni, a ajuns la spital luni după-amiază, după ce a fost resuscitat, iniţial de poliţişti, apoi de doctori, mai bine de o oră.

El a căzut într-un bazin pentru citirea apompetrelor, care era plin cu apă, fiind scos inconştient, după câteva minute bune.

A fost nevoie doar de câteva clipe în acre părinţii şi-au lăsat copilul nesupraveghet, iar astfel s-a produs nenorocirea.

După ce a fost resuscitat, micuţul a fost transportat la Timişoara, cu elicopterul SMURD, iar medicii au luptat ore în şir pentru a-l salva.

Din păcate însă, azi-noapte, inima bebeluşului a încetat să mai bată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.