Traficanţi de droguri, luaţi din pat şi duşi la audieri! Ce au găsit poliţiştii în locuinţele lor?

Poliţiştii de la BCCO Timişoara au descins la 3 adrese, pentru capturarea unor indivizi bănuiţi că fac trafic de droguri.

Percheziţiile au avut loc atât în judeţul Timiş, cât şi în Caraş-Severin, iar suspecţii sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc şi mare risc.

CITEŞTE ŞI: Scade numărul cazurilor noi de COVID! Astăzi au fost înregistrate aproape 11.500. Au fost raportate şi 119 decese

Doi indivizi au fost fost ridicaţi şi duşi la audieri, iar după ce au răspuns întrebărilor anchetatorilor au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate aproximativ 100 de grame de cocaină, 300 de grame de cannabis, 7.300 de lei, 710 lire sterline și 200 de euro.

Suspecţii urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

CITEŞTE ŞI: Încă trei centre de vaccinare anti-COVID din judeţ, se închid din 1 martie, din cauza interesului scăzut pentru imunizare

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.