Traficanţi de droguri, călcaţi de mascaţi! A început operaţiunea Hydra

Acţiune complexă a poliţiştilor, care au percheziţionat în această dimineaţă 13 locaţii, iar 19 indivizi urmează să ajungă la audieri.

Este vorba despre membrii unei reţele de traficanţi de droguri, care acţiona pe raza judeţelor Caraş-Severin şi Timiş.

CITEŞTE ŞI: Un nou târg de joburi, la Timişoara! Evenimentul este organizat de CCIAT în cadrul proiectului LaborNet

Suspecţii sunt de multă vreme monitorizaţi de oamenii legii care astăzi au descins la locuinţele lor, unde au descoperit cantităţi mari de substanţe interzise.

“În data de 28.02.2018, din dispoziția procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caras-Severin, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caras-Severin, cu sprijinul B.C.C.O. Timişoara, I.P.J. Caraş-Severin, I.J.J. Caraş-Severin și Poliției municipiului Lugoj, au efectuat un număr de 13 percheziţii domiciliare (pe raza municipiilor Reșița, Caransebeș și Lugoj) în locații folosite de suspecţi. La percheziții au fost găsite circa 200 de doze susceptibile a fi substanțe psihoactive, droguri de risc și alte bunuri de interes în probarea faptelor infracționale.  Cu această ocazie, vor fi puse în executare 19 mandate de aducere şi vor fi audiate alte persoane în calitate de martor”, transmite IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Timişul, sub zăpadă! Prefectul de Timiş cere controale la firmele de deszăpezire

În timpul cercetărilor s-a stabilit că suspecţii făceau rost de droguri de la distribuitori din Timiş, apoi marfa era împărţită în doze mici şi distribuită cu predilecţie în Reşiţa şi Caransebeş.

Clienţii traficanţilor erau tineri, în special liceeni, iar profiturile se ridicau la aproximativ o mie de lei pe zi.

Pentru a nu atrage atenţia, suspecţii aveau mereu cantităţi mici de substanţe interzise asupra lor, preferând să se aprovizioneze de mai multe ori pe zi.

Acum, în urma percheziţiilor din această dimineaţă, au fost emise 19 mandate de aducere.

 

foto: arhivă

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.