Skip to main content

Trafic infernal, pe unul dintre cele mai circulate drumuri din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe 80 de kilometri

Şoferii care tranzitează DN 6, pe raza judeţului Caraș-Severin, trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare, pentru că drumul va dura mult mai mult decât de obicei.

Cozile de maşini se întind pe 80 de kilometri, pe ambele sensuri de mers, din cauza resctricţiilor de viteză de 30 km/oră.

Problemele au apărut în zona localității Plugova, din cauza unor fisuri în şosea, care au dus la diferențe de nivel.

Drumarii efectuează lucrări pentru remedierea provizorie a situației, iar asta a dus la instituirea unei restricţii de viteză.

„Traficul rutier pe DN 6, în județul Caraș-Severin, este în continuare aglomerat, din cauza problemelor la partea carosabilă înregistrate la km 397- Plugova, iar din zona localității Topleț până în municipiul Caransebeș, pe o distanță de aproximativ 80 de km, s-au format, în după-amiaza zilei de astăzi, coloane de autovehicule aflate în mișcare, pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii rutieri acționează în continuare în zonă și monitorizează în permanență situația din trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere. De asemenea, reamintim că restricția rutieră temporară instalată pe respectiva porțiune de drum este de 30 km/h, fiind semnalizată corespunzător”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Până la remedierea provizorie a situației, poliţiştii le recomandă şoferilor, în special celor cu maini de mare tonaj, să ia în calcul folosirea următoarelor rute alternative:

– E 70- Centura Municipiului Drobeta Turnu-Severin- DN 67 Motru – DN 67 Târgu -Jiu, pentru sensul de mers Drobeta Turnu-Severin – Caransebeș;

– Centura Municipiului Caransebeș -DN 68 Oțelu Roșu – E79 Hațeg – Târgu-Jiu, pentru sensul de mers Caransebeș – Drobeta Turnu-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.