Tiroliana de pe un deal pe altul, echitație și multe alte oportunități de distracție, la Herneacova

Vești extrem de bune pentru iubitorii de senzații tari! În 1 mai, la Herneacova, se deschide unul dintre cele mai atractive parcuri de aventură din România! Într-un an acesta va fi cel mai mare de la noi din țară.

Echitația, plimbările prin pădure și traseele de mountain-bike nu vor mai fi singurele atracții de la Herneacova! Din 1 mai se dechide un parc de aventură, unde pasionații se vor putea da cu tiroliana de pe un deal pe altul, traversând întreg Domeniul Herneacova.

„Vom avea o sumedenie de oportunități de distracție. Acum focusul este pe parcul de aventură pe care îl vom inaugura la 1 mai. Vom avea o tiroliană de peste jumătate de km, cu trasee pe diverse nivele de dificultate”, a declarat Andrei Gașpar, administratorul Domeniului Herneacova.

Investiția se ridică la 250.000 de euro și urmează  să fie suplimentată anul ce urmează, când parcul de aventură se va extinde, urmând să devină cel mai mare din țară.

Pentru ca experiența să fie cât mai plăcută, la Herneacova, în viitor, vor apărea și locuri de cazare. Investitorii lucrează momentan la amenajarea a 50 de camere și iau în considerare construirea de căsuțe prin pădure.

Acum la Herneacova vizitatorii se pot bucura de trasee de drumeție prin pădure marcate corespunzător, de trasee de biciclete și de partea de echitație, care este în centrul atenției.

Mai precis, aici se face atât echitație de agrement, cât și de performanță, în luna septembrie a acestui an Herneacova urmând să devină gazda unui important concurs internațional. Vorbim de o competiție CSI de două stele.

Performanța făcută aici s-a văzut clar astăzi, unde a avut loc o conferință la care s-a ales președintele Federației Balcanice de Echitație.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.