PRIMELE IMAGINI cu podul peste Bega, ce se va construi la Timișoara

Primarul municipiului Timișoara a făcut publică a simulare a noului pod ce urmează să fie construit peste Bega.

Este vorba despre podul Jiul, care va avea patru benzi pentru autoturisme, piste pentru biciclete și trotuare pe ambele părți. De asemenea, noul pod va avea facilități pentru persoanele cu handicap.

VEZI AICI CUM VA ARĂTA PODUL

Podul Jiul va fi construit în prelungirea pasajului feroviar cu același nume, care a intrat anul trecut în lucrări de lărgire și reamenajare.Conform primarului, lucrările vor începe chiar în această toamnă.

Primarul Timișoarei a cerut ca podurile care se vor construi în oraş să aducă şi elemente de spectaculozitate şi de frumuseţe şi să nu fie simple punţi care leagă două maluri ale Canalului Bega. Edilul a promis ca până la finalul mandatului său vor fi construite poduri – la Jiul, Solventul, Behela şi fosta fabrică de textile ILSA.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.