Skip to main content

Tinerii din PNL Timiș au un nou preşedinte! Şi-au stabilit şi un nou obiectiv: scăderea vârstei de vot

Organizaţia TNL Timiș și-a ales noua conducere pentru un mandat de 4 ani, în prezența a peste 400 de membri, dintre care peste 300 fiind tineri liberali cu drept de vot din tot județul.

Componența noului for de conducere – BPJ TNL Timiș – este formată din:

·      Președinte: Ionuț Sîrbu

·      Prim-vicepreședinte: Alexandru Bodea

·      Prim-vicepreședinte: Milovan Adrian

·      Vicepreședinți: Adrian Nicolae Pop, Florin Munteanu, Darius-Constantin Zamfor, Alin Bătrîn, Bogdan Medelean, Andrada Iova, Alexandru Timiș, Horia Chiriuță

·    Membri: Dorin Giurgiu, Denisa Alexa, Bogdan Demea, Sebastian Tabacu, Larisa Coțofană, Alexandru Oprea, Florin Ciuruș, Cristian Stancu, Brian Bălănescu, Denis Andrei Andraș, Adriana Ciumău, Raul Măgulean, Ionuț Daniel Buc, Denis Stefoni, David Caradjov.

CITEŞTE ŞI: Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

La Comitetul de Coordonare Județean al TNL Timiș a fost prezentă Mara Mareș, președinte al tineretului liberal din România, precum și lideri ai filialei: Alin Nica – președintele PNL Timiș, Dănuț Groza – secretarul general, Cosmin Tabără – președintele PNL Timișoara, deputatul Cosmin Șandru, fost președinte al TNL Timiș.

„PNL are viitor. Direcția pe care am pornit în 2020, de a împrospăta organizația PNL Timiș cu oameni noi, energici a fost direcția corectă. Vom avea foarte mult de lucru în următorii 2 ani și avem nevoie de forțe noi cu care să construim viitorul. Ne propunem ca Timișul să fie liberal și în 2024, iar cel mai important țel este să recâștigăm Timișoara. Ne bazăm pe tineri să schimbăm modul de a face politică, un mod atât de blamat de cetățeni. Cred că Timișoara și Timișul nu mai au nevoie de experimente, ci de certitudini, de garanția oamenilor de bună credință, profesioniști și de cultura dialogului sincer”, le-a transmis, în discursul său, Alin Nica, președintele PNL Timiș.

„Noi, Tineretul Național Liberal, avem obligația să ținem partidul conectat la tot ceea ce este nou, la noile generații care în fiecare an devin adulți cu drept de vot. Lor trebuie să le răspundem pe măsura așteptărilor. Dacă vrem să facem politica mai cool și să arătăm că suntem conectați la problemele actuale, atunci TNL are datoria să susțină scăderea vârstei de vot de la 18 la 16 ani. E un proiect în care cred și pe care trebuie să-l promovăm ca normalitate. Noi suntem responsabili pentru ceea ce va fi PNL în viitor, noi suntem cei care vom duce mai departe liberalismul românesc”, a spus noul președinte al tinerilor liberali din Timiș.

CITEŞTE ŞI: Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Ionuț Sîrbu are 28 de ani, este căsătorit, fiind, din 2020, consilier local în comuna Boldur.

De curând, a devenit consilier personal al vicepreședintelui CJ Timiș, Alexandru Proteasa.

Anterior a lucrat ca expert achiziții publice la S.C. Drumurile Municipale Timișoara S.A., iar apoi a fost director regional adjunct în cadrul Sucursalei Regionale de Poștă Timișoara. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.