Timișul se mândrește cu ei! Cinci elevi de liceu merg la Olimpiada Națională de Arte Vizuale

Încep să se vadă rezultatele elevilor din cadrul Centrului de Excelență din Timișoara!

Cinci elevi care se pregătesc în acest centru vor merge la o olimpiadă națională. Mai exact, este vorba despre jumătate dintre elevii unei grupe, cea de Artă, elevii au luat locul I la faza județeană și vor participa acum la următoarea etapă, cea națională.

Din 10 elevi cât are grupa de Arte de la Excelență, 7 au participat la Olimpiada de arte vizuale, arhitectură și istoria artei faza pe școală/județeană. La Arte olimpiada naționala se organizează doar pentru clasele a XI-a și a XII-a. Deci toții cei 7 elevi (a XI-a si a XII-a, restul de 3 fiind în clasa a X-a) din grupa de Excelență au fost desemnați să participe. Din cei 7, 5 s-au situat pe locul 1 și vor participa la faza națională. Rezultă că jumătate din grupa de Excelență de la Arte va participa la olimpiada faza națională”, spune profesoara Ana Adam.

La Centrul de Execelnță din Timișoara elevii primesc îndrumare pentru 12 discipline: Română, Matematică, Fizică, Biologie, Informatică, Limba Engleză, Franceză, Istorie, Științe Sociale, Geografie, Arte, Religie.

În momentul de față sunt înscriși la Centrul de Excelență din Timișoara aproximativ 350 de elevi de la diferite școli din oraș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.