Skip to main content

Timișorenii, îndemnați să-și spună oful! „Stopabuz”- aplicația prin care Primăria colectează informații despre abuzuri imobiliare

Primăria Timișoara a lansat o nouă platformă, unde timișorenii pot sesiza abuzurile imobiliare!

Pe platforma Stopabuz, oricine poate reclama diverse situații, iar informațiile colectate vor fi analizate și soluționate de angajații municipalității.

Totodată, Primăria anunță că și acele spețe pentru care nu are pârghii legale, ea poate da mai departe informațiile, către alte instituții competente.

De asemenea, timișorenii nu trebuie să își facă griji în legătură cu identitatea lor, întrucât, în acest demers, datele de identificare vor rămâne confidențiale.

„După acțiunile noastre, am primit de la timișoreni tot felul de informații și relatări despre abuzuri care s-au petrecut în anii trecuți cu imobile sau terenuri. Ceea ce am recuperat până acum e doar vârful aisbergului. Ne așteaptă o luptă lungă și foarte grea. De aceea, am considerat vital pentru lupta pe care o ducem pentru recuperarea patrimoniului să creăm un sistem în care să colectăm aceste informații. Tot ceea ce oamenii trimit pe stopabuz.primariatm.ro va ajunge la mine și la echipa mea restrânsă, le vom analiza și corela cu dosare pe care deja le avem în lucru. Îi rog să nu le mai fie frică și îi asigur că nu mai sunt singuri”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.