Skip to main content

Timişoara începe mai devreme etapa a III-a de vaccinare! Se deschid şi noi cabinete de imunizare

Astăzi, se dă startul vaccinării populaţiei generale, în localităţile cu o rată de infectare mai mare de 4,5 cazuri la mia de locuitori.

În acest sens, se deschid şi noi fluxuri de vaccinare cu serul AstraZeneca.

În total, vor fi funcţionale încă 38 de cabinete la nivel naţional, iar dintre acestea 14 sunt în judeţul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Încă o lună de restricţii! Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Nu mai poţi ieşi din casă după 10 seara

Se vor deschide fluxuri noi şi în alte localităţi cu incidenţa peste 4,5,după cum urmează: municipiul Alba Iulia(2) –județul Alba, municipiul Brașov (6) și localitatea Sâmpetru (1) –județul Brașov, municipiul Cluj-Napoca (13) – județul Cluj, municipiul Petroșani (2) – județul Hunedoara şi municipiul Zalău (2) – județul Sălaj.

În municipiul Giurgiu –județul Giurgiu și municipiul Baia Mare –județul Maramureș vaccinarea persoanelor se va realiza prin intermediul fluxurilor deja existente, în limita locurilor disponibile.

Cele 14 fluxuri din judeţul Timiş sunt în următoarele locaţii:

–    Casa Tineretului – 8 fluxuri

–    ISHO – 2 fluxuri

–     STPT – 2 fluxuri

–    Giroc – 1 flux

–    Moşniţa – 1 flux.

Începând de astăzi, 3.540 de persoane se pot programa în aceste cabinete, pentru o perioadă de 10 zile (15.03.-24.03), iar vaccinarea propriu-zisă se va realiza începând cu data de 15 martie.

Ulterior, programarea beneficiarilor se va efectua din listele de așteptare, cu respectarea criteriilor de prioritizare.

”Reamintim faptul că listele de așteptare vor deveni operaționale la data de 15 martie a.c. Capacitatea de vaccinare a fiecărui cabinet este de 60 de persoane pe zi. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call centersaula numărul unic 021.414.44.25”, transmite CNCAV.

CITEŞTE ŞI: Crește numărul pacienților cu COVID, internați la ATI! Sunt 1.140, iar autoritățile au raportat peste 4.500 de noi infectări și 100 de decese

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.